Partybus huren
Veldhoven

Willen jullie een partybus huren in Veldhoven, Hoog Casteren, Waalre, Aalst?

Partybus huren in Veldhoven, Hoog Casteren, Waalre, Aalst

Maak kennis met exotische dieren van over de gehele wereld in Zoo Veldhoven. Hier bewonder je roofvogels, flamingo’s, pelikanen, zebra’s en fluffy alpaca’s. Een exotisch uitje langs volières, een roofvogelverblijf en aapjes. Neem zelf fruit mee om de dieren te voeren of koop voor een kleine prijs speciale nootjes. Zoo Veldhoven was vroeger bekend als Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. Nog leuker om samen een partybus te huren en samen Zoo Veldhoven in te lopen. Lekker op de parkeerplaats je laten afzetten en ook weer te laten ophalen door een zeer ervaren en vriendelijk chauffeur. Deze chauffeur kan je ook brengen naar Groepsaccommodatie De Buitenjan. De Buitenjan is een gezellige groepsaccommodatie in Veldhoven in het Brabantse land. De gasten verblijven in het voormalige klooster of in Ron’s quizkasteel. Behalve heerlijke bedjes heeft De Buitenjan ook een toneelzaal, een handenarbeid- en spellokaal, een sport en een centrale ontmoetingsruimte met tv. In de Pepsitheek is het tijd voor een feestje. Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor het huren van de partybus.

Bonbons maken en snoepen in Hoog Casteren

Voor de dames onder ons is dit een reuze verwennerij. In de twee uur durende pure verwennerij bonbonworkshop gaan jullie allemaal direct aan de slag. Ze maken er de heerlijkste bonbons met diverse vullingen, gekarameliseerde notenrotsjes of de overheerlijke slagroomtruffels helemaal naar jullie eigen wensen. Er wordt gewerkt met puur, melk en witte chocolade van het merk Callebaut en een ruim aanbod van smakelijke ingrediënten. Deze professionele kwaliteit van Callebaut is glutenvrij. Jullie mogen alles eindeloos proeven. Mjammie. Iedere deelnemer gaat naar huis met 2 dozen (ca. 600 gram) ambachtelijk gemaakte bonbons. Trommel een club van dames op, koop tickets, ga een partybus huren en laat je smaakpupillen heerlijk verwennen.

Als geheim agent door de stad Waalre

Op zoek naar een uitje? Speel met je groep vrienden, collega’s of familie een spannende Augmented Reality Citygame. Een combinatie van escaperoom en speurtocht door Waalre, waarbij het gaat om het kraken van de codes. Gebaseerd op de klassieker “From Russia with Love” gaan jullie de codes van dubbelspion Skripal kraken. Gewapend met een koffer vol gadgets spelen jullie in teams tegen elkaar. In liefde en spionage is alles geoorloofd dus ga vals spelen en keiharde actie niet uit de weg als je het tot een goed einde wilt brengen. Geschikt voor groepen van vier tot vijfhonderd personen. Er zijn ook diverse arrangementen voor een combinatie van de AR Citygame met lunch, borrel of diner. Zoek je nog vervoer naar dit feest? Denk eens aan partybussen. Je dag begint gewoon al gezellig samen in de bus.

Als clown in de partybus

Op zoek naar een heel energiek en super origineel uitje of teambuilding? Je vindt het in Aalst.  Het is tijd om elkaar op een andere manier te leren kennen en nieuwe talenten te ontdekken. Met een circus workshop. Leer tijdens de circus workshop allerlei circus kunsten, en werk tegelijkertijd aan vaardigheden als communicatie en presentatie. Ga een partybus huren en kijk alvast in de bus wie de grootste clown is.