Partybus huren
Eindhoven

Willen jullie een partybus huren in Eindhoven?

Partybus huren in Eindhoven

Welkom in de designhoofdstad van Nederland. Eindhoven bruist van de creativiteit, unieke hotspots en innovatie. Het is de stad met ongekende events die design en technologie samenbrengen, maar ook een stad waar u fantastisch kunt winkelen en eten. Bekijk het Philips Museum of van Abbemuseum of boek een overnachting in het stijlvolle stadshotel Het Boutique Hotel. De combinatie van een moderne metropool en Brabantse gezelligheid maakt Eindhoven één van de spannendste steden van Nederland. Duik de stad in en ontdek het zelf de mooiste plekken. Ga een partybus huren en kom naar Eindhoven. De partybussen zijn feestbussen ten top. In de wagens zit een ongekend zware geluidinstallatie die menig discotheek zal overstemmen. De zitplaatsen in de bus zijn zo ingericht dat jullie gezellig bij elkaar kunnen zitten aan tafels, en de aanwezige moderne LED verlichting en rookmachines zorgen voor een optimale feeststemming. Je vervoer van of naar Eindhoven is nog nooit zo leuk geweest, want the party is on the road. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vanuit Eindhoven Airport naar het gezellige centrum

Eindhoven Airport ligt centraal in het zuiden van Nederland en is het grootste regionale vliegveld. Dagelijks arriveren er vluchten op Eindhoven Airport vanuit meer dan vijfenzeventig bekende Europese steden zoals Marseille, Barcelona, Berlijn, Dublin en Londen. Eindhoven Airport is de ideale luchthaven voor uw vakantie in het zuidelijke deel van Nederland. Toevallig ook een feest in het zuidelijke deel en je zoekt vervoer naar dat feest? Ga partybussen huren en laat het feest in de bussen beginnen. Bekende Brabantse steden zoals  Tilburg en Den Bosch zijn binnen 30 minuten te bereiken en binnen een uur drink je een kopje koffie op een terras in Breda of het bourgondische Maastricht.  Ga gezellig met z’n allen een partybus huren en laat je op diverse plaatsen afzetten en weer ophalen in Eindhoven.

Stratumseind moet je gezien hebben in  Eindhoven

Het Stratumseind, kortweg het ‘Stratum’ is niet alleen de langste ‘nachtlevenstraat’ van Nederland, maar zelfs van de hele Benelux. Aan deze straat van 225 meter lengte liggen 54 horecagelegenheden die wekelijks een 25.000 bezoekers trekken. De traditionele bruine cafés aan het Wilhelminaplein zijn perfect voor een middagje op een terras of voor een nacht dansen op live muziek. Denk je aan terras dan denk je aan een drankje. Niemand wil graag de BOB zijn dan dus heel verstandig om dan een partybus te huren. Super vriendelijke chauffeurs die aan al jouw wensen voldoen.

De thuisbasis van PSV het Philps Stadion

Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Het Philips Stadion geldt als één van de mooiste voetbalstadions van Nederland, onder meer vanwege de tribunes die heel dicht op het veld staan, de voortreffelijke lichtinstallaties en prima faciliteiten voor de pers en voor zakelijke relaties. Op wedstrijddagen biedt het stadion plaats aan 35.000 toeschouwers, alle zitplaatsen zijn overdekt en verwarmd. Ga erop uit met je team, koop tickets, huur een partybus en zing vrolijk samen het clublied van PSV in de bus. Laat de wedstrijd maar beginnen!