Partybus huren
Geldrop

Willen jullie een partybus huren in Geldrop, Leenderheide, Heeze, Leende?

Partybus huren in Geldrop, Leenderheide, Heeze of Leende

Dancing party, nieuw in Geldrop en omstreken! Lekker dansen op alle soorten muziek. De DJ’s draaien de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan. Iedereen is welkom. Voor elk wat wils en verzoekjes worden er ook gedraaid. Koop tickets voor een gezellige avond met de beste dance classics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer. Dancing Party vindt plaats in Partycentrum Cocody in Geldrop. Met partybussen  huren kom je alvast in de feeststemming en ben je op het festival voor je het weet. Met de partybussen naar festivals. Dat is toch een gewoon een discotheek op wielen?  Kies je festival, reserveer je busplek en stap zo dicht mogelijk bij huis in de partybus. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Poppentheater “De Kleine Zon” in Leenedeide

Voor het vieren van een zeer bijzonder kinderfeestje kun je een  partybus langs laten komen. Wanneer deze voor de deur staan, kunnen jullie instappen en komen jullie terecht in misschien wel het kleinste theatertje van Nederland. Met leuke theatervoorstellingen wordt iedereen getrakteerd op een fantastische voorstelling.  Ze spelen overal waar je maar wilt. De sfeervolle partybus is groot, en plaats voor heeeeel veeeeel kinderen. Een hartstikke leuk theatert met alles erop en eraan. Met muziek, een sterrenhemel komen alle kinderen in de juiste stemming in de bus. Dit bijzondere poppentheater presenteert verschillende voorstellingen, welke van tevoren in overleg uitgekozen kunnen worden. Een verrassend spektakel waar je niet ver voor hoeft te reizen en toch het grootste plezier aan kan beleven.

Bubble voetbal in Heeze

Bubble Voetbal is niet te vergelijken met een gewoon potje voetbal. Door de opblaasbare bal om je heen, kom je onvermijdelijk in hilarische situaties terecht. Je botst tegen elkaar aan, rolt om en ligt dubbel van het lachen. Leuk voor een bedrijfsuitje of samen met je vrienden. Als iedereen in zijn eigen bal zit, kunnen jullie gaan voetballen. Maar hoe kom je nou nog bij de bal met zo’n enorme bubbel om je heen? Dat wordt dus botsen, bumpen en stoten. Bij Bubble Voetbal gelden nou eenmaal andere regels. Zorg dat je de bal verovert en scoort voordat de tegenstander je omver kegelt. Je kunt Bubble voetballen op locatie. Het enige dat je nodig hebt is een park, grasveld of tuin. Boek tickets voor dit evenement inclusief begeleider of laat de materialen bij jou op locatie bezorgen. Ga samen met feestvervoer naar de locatie waar je wilt voetballen en schik begint al in de bus.

Maak met vriendinnen een videoclip in Leende

Een hit als perfect vrijgezellenfeest en uniek als cadeau voor elk huwelijksfeest met ‘Maak je eigen videoclip!’ Een speciaal arrangement waarbij jullie als vriendinnen samenkomen op een bepaalde locatie of nader te bepalen locatie in Nederland om jullie flitsende dansact op beeld vast te laten leggen Een hit als perfect vrijgezellenfeest en uniek als cadeau voor elk huwelijksfeest met ‘Maak je eigen videoclip!’ Een speciaal arrangement waarbij jullie als vriendinnen samenkomen op een bepaalde locatie of nader te bepalen locatie in Nederland om jullie flitsende dansact op beeld vast te laten leggen. Ga een partybus huren en laat het feest in de bus beginnen.