Partybus huren
meierijstad

Willen jullie een partybus huren in Meierijstad, Erp, Schijndel, Sint-Oedenrode of Veghel?

Partybus huren in Meierijstad, Erp, Schijndel, Sint-Oedenrode of Veghel

Partycentrum en trouw Aubergerie De Leesthoeve is een mooie achttiende-eeuwse boerderij dat staat in Meierijstad, Noord-Brabant. Deze monumentale trouw in Veghel heeft onder andere een zeer romantische bruidssuite en een prachtige binnenplaats. Dit partycentrum is tevens nostalgische om te trouwen waar het burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden. Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve, een prachtige locatie met meerdere geschikte feest mogelijkheden. Komen je bruiloftsgasten uit heel Brabant, o.a. Schijndel, Sint-Oedenrode, Den Bosch, Veghel, Uden, Heeswijk-Dinther en ver daar buiten regel feestvervoer. Kies je ervoor om een partybus te huren ben je verzekerd van een ultieme ervaring. De partybussen beschikken namelijk over verschillende unieke kenmerken die bijdragen aan een ervaring om nooit meer te vergeten. Bouw met je bruiloftsgasten een ultiem feest op wielen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

.

Leuk voor een bezoek, Virtual Experience en Het Kleine Aaddal

Drie kamers, drie belevingen. Ervaar de wereld van Virtual Reality met je vrienden, familie of collega’s in een van de Virtual Experience kamers. Er is een breed aanbod aan coole Virtual Reality games. Geschikt dus voor alle leeftijden. Je kunt zelf kiezen welk spel je wilt spelen. Je kunt spelen met de volgende consoles: PS4 VR, HTC VIVE en Oculus Rift. In het buitengebied van plaatsje Erp ligt een leuk Emaille museum “Het Kleine Aadal”. Achter de boerderij liggen 7 grote loodsen of ruimtes met een mooie collectie van uniek nostalgisch emaille. Maak van beide uitjes een gezellige dag in Erp. Huur partybussen en laat jullie door de zeer ervaren chauffeur op de parkeerplaats afzetten en weer ophalen.

Een dagje Schijndel en Sint-Oedenrode combineren

Geniet van een ballonvaart met je eigen gezelschap bij VIPballon in Schijndel. Mogelijk vanaf twee personen. Geniet van het uitzicht boven je eigen omgeving. Je kunt opstijgen in jou woonplaats. En uiteraard wordt de ballonvaart afgesloten met een traditioneel glaasje champagne. Brasserie & Koetshuis De Pastorie hier kun je heerlijk genieten van een biertje met een zeer gevarieerde bittergarnituur, 12 stuks en allemaal verschillend. Naast het terras voor het restaurant is er ook een groot terras op het plein voor de kerk aan de overkant van de straat. Hier kun je heerlijk in de zon zitten. Bediening die zeer vriendelijk is. En als extra pluspunt, ze hebben ze bockbier van de tap. Een aanrader in het nostalgische centrum van Sint Oedenrode, echte Brabantse gezelligheid. Boek tickets voor de ballonvaart en ga samen met een partybus verder naar Brasserie & Koetshuis De Pastorie.

 

Intratuin Veghel

In de Intratuin in het Noord-Brabantse Veghel is naast alle benodigdheden voor in en om de tuin ook een uitgebreide wooncollectie te vinden, met merken als Riverdale, PTMD, Clayre & Eef en Rivièra Maison. Dames leef je uit. In het tuincafé kan de bezoeker onder meer terecht voor een ontbijt of een high tea. Intratuin Veghel is er ook voor de eigenaren van huisdieren. Alles wat je maar nodig hebt bij de verzorging van een huisdier is te vinden in de winkel. Naast het tuincentrum zit een dierenkliniek en een trimsalon. Intratuin Veghel in Veghel leent zich ook goed voor een  high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Begin de dag gezellig in de ochtend. Huur een partybus. Lekker in de bus beginnen met koffie, limonade en appeltaart.