Partybus huren
Helmond

Willen jullie een partybus huren in Helmond, Nuenen, Deurne of Lieshout

Partybus huren in Helmond, Nuenen, Deurne of Lieshout

Trouwen in Helmond? Trouw op Kasteel Henkenshage. Een prachtig kasteel waar de  Prosecco met bruidstaart klaar staat. Geniet van een lekker diner of een volledige barbecue en als afsluiting een spectaculair feest in het koetshuis. Dat is pas echt trouwen in Helmond. En als echte afsluiter overnachten jullie in een romantische bruidssuite van het kasteel. Dit belooft een onvergetelijke dag te worden. La Casserole regelt jullie hele bruiloft en jullie kunnen heerlijk genieten van jullie bruiloftsgasten. Maak de dag helemaal verzorgd door ook het vervoer voor jullie bruiloftsgasten te regelen. Ga een partybus huren en reis samen van Gemeentehuis, kerk naar het kasteel. Een Partybus huren is ideaal en handig voor jullie én de bruiloftsgasten.  Samen genieten van deze bijzondere dag. Geen zorgen over het vervoer. De super vriendelijke en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat de gasten op tijd en op de juiste plaats aanwezig zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en….laat de bruid maar komen!

Welkom op het Oktoberfest Nuenen

Een sfeervol aangeklede tent met lange tafels, lederhosen, dirndls pullen bier, lekker eten en vooral live muziek wat het tot een compleet feest zal maken dat je gewoonweg niet wilt missen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, je jong of oud voelt, op dit feest ga je jezelf ongetwijfeld vermaken en als je jezelf oud voelt bij het binnenkomen dan voel je jezelf jong tijdens dit feest. Live optredens van bands en artiesten die nummers ten gehore brengen die iedereen mee kan zingen of als je niet kunt zingen, mee kunt lallen maar waar in ieder geval iedereen op mee kan dansen, stilstaan of zitten is geen optie je gaat automatisch meedoen. Ben je op zoek naar vervoer voor dit feest. Ga partybussen huren en stap allemaal in jullie lederhose in. Muziek aan de pullen gevuld en zing mee.

Wat kun je doen in  Deurne

Ben je een sportliefhebber? Het boeren bosgolf, in de bossen dus, is een aanrader. Met een golfstick en een bal ga je op pad. Je probeert met jouw team in zo min mogelijk slagen de honken te bereiken. Welk team heeft na 18 honken het minst aantal slagen nodig gehad? Zij winnen. Voor de paardenliefhebbers vindt je in Deurne het Hippisch centrum Deurne. Innovatief, sportief en recreatief centrum voor de paardensport. Met alle ruiters van je vereniging partybussen in en maak er een dag van in Hippisch Centrum Deurne. Die overigens uniek is vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt. De locatie heeft deze mogelijkheden samengevat in diverse hoofdthema’s.  Stalling, Verblijf, Wedstrijdaccommodatie, Beurzen & Evenementen en Onderwijs & Zakelijke markt. Boek tickets en maak er een mooie dag van in Deurne.

De Bavaria Brouwerij in Lieshout

Mannen, nog een tip voor een vrijgezellenfeest? Wat dachten jullie van de Bavaria Brouwerij? Ga op ontdekkingstocht door de Bavaria brouwerij, een van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wandel tussen de brouwketels en ontdek alle brouwgeheimen van de familie Swinkels, die al bijna driehonderd jaar vol passie en plezier Bavaria brouwt. Ruik verse hop en proef gebrande mout. Wil je ook vast in de feeststemming komen bij vertrek? Ga een partybus huren. Met muziek en een drankje komen jullie direct in de feeststemming. Gooi die stropdas in de bus uit en proost op het goede leven.